Jaja u Prahu

DISCLAIMER: All information, content, and data in this website is the sole personal unqualified opinion of Gedora. All articles and other published statements herein, within this website, are for educational and/or entertainment purposes only

26.08.2013.

srbija dobila datum

BEOGRAD, 5. jun 2013, (Njuz) – Srbija će narednih dana najverovatnije dobiti datum od Evropske unije za početak poplava, saopšteno je danas nakon sastananka premijera Srbije Ivice Dačića, vicepremijera Aleksandra Vučića, i načelnika sektora za vanredne situacije Predraga Marića.

Načelnik za vanredne situacije kaže da datum nije tačno preciziran, ali da se sigurnošću može tvrditi da Srbija krupnim koracima grabi ka poplavama iz EU.

- Mnogi su sumnjali da ćemo dobiti zeleno svetlo, ali najnovije vesti demantuju sve skeptike – izjavio je Aleksandar Vučić, koji je dodao da sada nema potrebe za vanrednim izborima – Dobijanje datuma može da bude i šansa za srpsku privredu da započne svoj oporavak.

- Očekujem da će zbog dobijanja pozitivne ocene mnogo više stranih investitora odlučiti da ulože novac u našu zemlju. Ovo je dokaz da EU poštuje naš dosadašnji rad i da smo zemlja od poverenja, koja ne kasni previše za ostalim zemljama članicama Unije – smatra ministar

Premijer Srbije Ivica Dačić je napomenuo da očekuje proteste zbog dobijanja datuma, ali je izjavio da dolaskom poplava Srbiju očekuju velike promene, na koje nisu svi podjednako spremni.

Jaja u Prahu